Foto: veebipoest moodsa tooli tellinud naine sai kõvasti petta (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Naine, kes veebipoest moodsa läbipaistvast plastikust tooli tellis ja soodsa hinna üle juba rõõmustada jõudis, pettus väga, kui kaup kohale jõudis.

Floridas elav naine soovis endale läbipaistvast plastmassist tooli, mis hetkel interjöörides väga menukas on, vahendab Telegraph. Kui ta ühe variandi Amazoni veebikaubamajast väga soodsa hinnaga leidis, ei kõhelnud ta sekunditki: tellimus sai kohe tehtud.

Suur oli aga naise pettumus, kui pakk lõpuks kohale jõudis: tegemist on nukumajja mõeldud minimööblitükiga, millega täiskasvanud naisel pole midagi peale hakata. 

Naine tunnistab oma viga öeldes, et ta oleks pidanud tootekirjelduse väga põhjalikult läbi lugema enne, kui tellimuse tegi. «Vihastan enda peale iga kord, kui seda tooli vaatan,» ütleb ta.

Samas pole ta ainus, kes veebipoest pärismööbli pähe nukumööblit tellinud on. Selliseid esemeid müüakse ka Eesti netipoodides ja nii siin kui välismaal puudub kuulutuse pealkirjas tihti viide nukumööblile, mis seal aga olla võiks, et eksitusi vältida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles