Sisekujundaja annab aru: tõenäoliselt kõige ebaõnnestunumad sisustusvalikud maailmas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naise Instagrami konto pakub nii naeru kui pisaraid.
Naise Instagrami konto pakub nii naeru kui pisaraid. Foto: Pexels / CC0 Licence

Instagrami platvorm pakub rohkelt inspiratsiooni, ent ka pettumust ja meelehärmi. Vaatame, millised on ühe paadunud sisustushuvilise parimad väljavõtted inetutest sisustusvalikutest.

Ameerikast pärit sisekujundaja on võtnud pihtide vahele veidramast veidramad sisustuslahendused ning absurdsed ruumiplaneeringud. 21. aastane Dina Holland on loonud Instagrami konto, kuhu postitab vaid kõige kentsakamaid väljavõtteid Instagrami sügavustest. 

Naise kontot sirvides kerkib ilmselt nii mõneski inimeses rohkelt küsimusi ja arusaamatust esile. Holland ise soovitab oma jälgijatel postitustest kindlasti mitte eeskuju võtta ning lihtsalt nautida virtuaalset teekonda naeruväärsete eluruumide keskel.

Ootamatusi täis eluruumid panevad isegi kõike näinud sisekujundajat teinekord kulmu kortsutama. Naine hoiab aga positiivset joont, lootuses, et postitustest on kasu inimeste mõtlematute sisustuvalikute ohjeldamisel.

Nii palju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid maitseid ja eriilmelisi kodusid. Loodetavasti on ühe paadunud sisustushuvilise ettevõtmine piisav, et päästa inimeste kodud kõige hullemast. 

 

There’s no hope for humanity. I know that now.

A post shared by @ pleasehatethesethings on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles