Hooletusse jäetud majja Prantsusmaal võib üheeurose investeeringu korral unistuste kodu rajada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheeurosed majad Põhja-Prantsusmaal.
Üheeurosed majad Põhja-Prantsusmaal. Foto: www.realestate.com.au

Põhja-Prantsusmaal ootab uut pererahvast lausa 17 inimtegevusest tükiks ajaks puutumata jäänud eluruumi. Vaid ühe euro eest müüki paisatud kinnisvara on harukordne võimalus neile, kellele on meelt mööda renoveerimistööd ja kodu kallal nokitsemine, vahendab realestate.com.au.

Põhja-Prantsusmaal, veidi enne Belgia riigipiiri, asub trobikond majasid, mis ootavad suure südamega pererahvast, kes neile abikäe ulataksid. Ühe ajarattast räsitud elamu soetamiseks on vaja vaid üheeurost investeeringut.

Sellega Prantsusmaa elamute hiilgus ja uhkus paraku ka lõpeb. Endises tööstuslinnas Roubaixis asuvad majad vajavad lisaks võrdlemisi marginaalsele väljaminekule ka tohutult palju aega ja pühendumist, et need taas elamiskõlblikuks muuta.

Üheeurosed majad Põhja-Prantsusmaal.
Üheeurosed majad Põhja-Prantsusmaal. Foto: realestate.com.au

Lisaks on piirkonnas rohkelt juriidilisi ja ehituslikke nüansse, millega uued koduomanikud kindlasti arvestama peavad. Üheeuroste eluruumide järjekorras on eelisõigus kohalikel elanikel, ent linnavõimude sõnul on kindlasti ka välisriikide elanikel võimalus haruldastele eluruumidele käsi peale panna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles