Foto: naine soovib, et inimesed tema toa seisukorra kohta arvamust avaldaksid (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: mumsnet.com

Üks vapper naine postitas perefoorumisse foto oma elutoast ja soovib, et inimesed ütleksid ausalt, mida nad sellest arvavad: kas tegu on puhta või räpase ruumiga?

Naine, kelle kasutajanimi on WildFeralLife, postitas perefoorumisse Mumsnet foto oma elutoast ja küsib, mida teised kasutajad sellest arvavad. 

«See on mu elutuba. Ükskõik, kui palju ma seda ka ei koristaks, alati lõppeb asi sellises punktis. Minu jaoks pole see ei puhas ega räpane,» kirjutab ta.

Kriitilised kommentaarid ei lase end kaua oodata. Paljud leiavad, et tuba on segamini, mõni leiab, et suisa nii räpane, et seal poleks võimalik lõõgastuda. Nii mõnelegi jääb ette ukse küljes rippuv ülerõivas. 

Kritiseeriti ka seda, et koer on diivanile lubatud. Üks küsib, kas kirstul seina ääres on mingi surnud loom, kuid õnneks selgub, et tegu on siiski vaid koera mänguasjaga. 

Kuid leidub ka mõistvamaid inimesi: nii mõnigi ütleb, et see on lihtsalt üks tuba, kus ilmselgelt elatakse. «Liiga korras toad tekitavad minus alati kõhedust,» kirjutab üks.

Enamus leiab siiski, et tuba on peaaegu korras, lihtsalt mõned asjad vedelevad laiali ja nende kokkukorjamine ei võtaks kaua, kuid annaks palju juurde.

Kommentaaridetulvast pisut ehmunud kasutaja on seepeale lisanud postitusse ka foto, kus näitab, et koristas kurjade kommentaaride peale toa täiesti ära.

Foto: mumsnet.com

Näib, et teiste tubade puhtuseastme hindamine on inimestele igal juhul südamelähedane teema, sest teemaalgatusel on ligi 600 vastust.

Mida sina arvad: kas esimesel fotol kujutatud ruum on korras?

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles