Galerii: väga kummalistest materjalidest ehitatud uue omaniku ootel maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika Ühendriikides California osariigis otsib uut omanikku maja, mis ehitatud kividest ja klaaspudelitest. Kuigi kõlab nagu säästulahendus, on tegelikult tegu luksuskoduga.

California kõrbes Joshua Trees asuv suvekodu vastab kahtlemata ka kõige nõudlikumale maitsele. Et majale oleks mugav ligi pääseda, on siin isegi oma helikopteri maandumisplats.

Mojave Rock Ranch pole maja tagasihoidlikule inimesele: kuigi ehitatud suures osas kividest ja klaaspudelitest, on see luksuslik ja rikkalik ning ka hind on vastav: kinnisvara eest küsitakse tervelt 2,9 miljonit eurot.

Maja inter- ja eksterjöör on äärmiselt huvitavad. Õuealal on palju kõrvalhooneid ja välikööke, mis lubavad igast küljest nautida kaktustest täis tipitud kõrbe vaateid. 

Õuealal asub ka bassein.

Miks selline uskumatu kodu ülepeakaela müügis on? Selle omanikud Gino ja Troy kinnitavad, et neil ongi väga kahju oma elamist müüa, aga nad on otsustanud, et nende elu eesmärk on võimalikult palju reisida, külastada iga riiki maailmas, ja seetõttu pole säärase baasi pidamisel mingit mõtet. 

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles