Airbnb üüriline tekitas raju peoga 15 000 eurose kahju

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Maja omanik vaatas õudusega pealt, kuidas Airbnb kaudu temalt maja üürinud nooruk kutsus külla 300 peolist, kes maja sisuliselt pahupidi pöörasid.

Texase osariigis San Antonio linnas üürisid Chelsea ja Tim McGovern Airbnb veebilehe kaudu oma kinnisvara nädalavahetuseks ühele noormehele, vahendas news.com.au. Nooruk aga pani püsti raju peo, milles osales ligi 300 inimest.

McGovernite sõnul ei suutnud nad peolisi peatada, hoolimata sellest, et nad ise elavad väljaüüritud hoonest üle tee ja nägid nende laastavat käitumist pealt.

Peolisi käis mitu korda korrale kutsumas ka politsei, kuid seegi ei avaldanud neile erilist mõju. Kui McGovernid järgmisel päeval oma kinnisvara vaatama läksid, leidsid nad ees lõhutud seinad, määrdunud mööbli ja prügiga kaetud ruumid.

«See [maja] haises kehavedelike järgi ja nad olid mu voodisse urineerinud,» sõnas Chelsea McGovern. Paar arvutas kokku, et lõhutud mööbel , parandustööd majas, koristamine ja Airbnb-st üürimise võimatuse tõttu saamata jäänud tulu põhjustasid kokku 15 000 eurot kahju.

Abielupaar kutsus kohale ka politsei, kes tekitatud kahju asitõendina üles pildistas. Samuti töötavad nüüd McGovernid üheskoos Airbnb-ga et olukorrale lahendus leida.

«Meil on täielik nulltolerants sellisele käitumisele ning blokeerisime selle kasutaja meie leheküljelt igaveseks. Toetame oma üürileandjat täielikult meie ühe miljoni dollari üürileandja programmiga ning oleme abi saamiseks ühendust võtnud ka erinevate seadusorganitega,» sõnas Airbnb esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles