Fotod: julge naine võttis rääbaka magamistoaga ette midagi võimsat (2)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: making-spaces.net

Hea silmaga Karen võttis ette ühe remontivajava äärmiselt igava magamistoa ja kujundas ning sisustas selle nii julgeks, et paljud ilmselt ei tuleks nii vaprate sisekujunduslahenduste pealegi.

Tuba, mida Karen ümber kujundama asus, oli enne täiesti ilmetu magamistuba: heledad seinad, juhuslik mööbel, ei midagi läbimõeldut. Ainsaks eriliseks detailiks toas oli kamin.

Foto: making-spaces.net
Foto: making-spaces.net

Naise lõppeesmärk oli aga midagi kardinaalselt erinevat: dramaatiline, mustades toonides magamistuba, milles kamin kirsiks tordil, lisades veel grammi luksuslikkust.

Tuba vajas pisut ümberkorraldusi: sisseehitatud riidekapp ja vannituba pidid asukohta vahetama, nii et ehitustöid oli rohkem kui esialgu plaanitud. 

Foto: making-spaces.net
Foto: making-spaces.net

Toa uus nägu sai täiesti teistsugune. Karen ise kirjutab oma blogis, et kui kamin poleks samasse kohta jäänud, ei usuks ta isegi, et tegu on üldse sama ruumiga. 

Kogu projekti valmimine võttis aega mõned kuud. 

Foto: making-spaces.net

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles