Fotod: kolm väga soodsa hinnaga maja Tallinnas (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Maja Tallinnas tundub paljudele kättesaamatu unistusena, aga kui oma nõudmisi pisut koomale tõmmata, võib eramaja kätte saada soodsamalt kui nii mõnegi korteri.

Oma maja ei pea tähendama lõpuni valmis või hiigelsuurt ehitist: alustada võib ka üsna tagasihoidlikult ja pidada remondi- ning laienemisplaani.

Oma krundiga, olgu maja seal peal, milline tahes, kaasnevad paljud eelised, millest korteriomanikud vaid und näevad.

Niisiis vaatame kolme hea potentsiaaliga odavat maja Tallinna kinnisvaraturul. 

1. Maja Raudtee tänavas Nõmmel, 89 000 eurot

Foto: KV.EE

Põneva arhitektuuriga pisikeses majas on siiani tegutsenud erinevad ärid, kuid selle saab vabalt ka elumajaks ümber ehitada. Õueala jagab maja lähedal asuva kortermajaga. 

2. Õdus kolmetoaline maja Kristiines, 135 000 eurot

Foto: KV.EE

Kuigi maja vajab kahtlemata remonti ja ka välisviimistlust, on sel kõvasti potentsiaali olla üks väga hubane pereelamu. Kõpitsemisest vajavast seisust hoolimata saab majja kohe sisse kolida. 

3. Kolmetoaline maja Pirital Kummeli teel, 147 000 eurot

Foto: city24.ee

Selle maja hinnale tuleb mõnikümmend tuhat juurde liita, et saaks Tallinnasse põllupealse uusarenduse osta. Sellel majal on aga märksa rohkem iseloomu ja sisu kui vastvalminud ehitisel. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles