Foto: väga odav detail kuninganna Elizabethi eluruumis saab elavat vastukaja (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninganna Elizabethi selja taga kaminas on näha väikest elektriradikat, mille poehind on pisut alla 40 euro.
Kuninganna Elizabethi selja taga kaminas on näha väikest elektriradikat, mille poehind on pisut alla 40 euro. Foto: KGC-375/Ken Goff Rota/GoffPhotos.com/Scanpix

Kuigi võiks arvata, et sinivereliste eluruumides on iga detail hingehinnaga, selgub ühelt värskeimalt fotolt, et ka nemad oskavad otsida soodsaid lahendusi.

Hiljuti võõrustas kungiganna Elizabeth Buckinghami palees Saudi Araabia printsi Mohammed bin Salmani. Vastuvõtust tehti mitmeid fotosid, kus näha palee suurejooneline sisustus: kallihinnalised vaibad, lühtrid ja muu selline.

Kuid terava pilguga lehelugejad märkasid, et kulda ja karda tulvil paleed soojendab kuninganna 40eurose elektriradikaga, vahendab The Sun.

Samas ruumis on näha sisustusdetaile, mille hind kordades kõrgem. Näiteks kell kaminasimsil maksab umbkaudu 5000 eurot, peegel, mille hinnaks arvatakse olevat ligi 40 000 eurot ja nii edasi.

Internetis on pisike eleketriradikas saanud aga uskumatult suure vastukaja osaliseks: inimesi vaimustab, et kuigi saadaval on nii palju kaasaegsemaid ja kallihinnalisemaid lahendusi, on kuninganna otsustanud lihtsa ja soodsa radika kasuks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles