Viis Instagrami-kontot, mida iga remonditegija kindlasti jälgima peaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kui kavandad või teed kodus remonti, peaksid need viis Instagrami-kontot kindlasti oma jälgitavate hulka lisama, et kamaluga värskeid ideid ammutada. 

Golden Fox Cottage

Talustiil on eestlastele väga südamelähedane, kuid sageli soovitakse sellele pisut kaasaegsust lisada. Golden Fox Cottage juhendab, kuidas luua tõeliselt romantiline talustiilis elamine, mis, vastupidiselt klassikalisele taluinterjöörile, helge, avar ja valgust täis.

Becca_in_bath

 

A post shared by Becca W (@becca_in_bath) on

Suurepärane konto jälgimiseks kõigile, kes unistavad modernsest, pigem minimalistlikust ja kindlasti tumedate värvidega julgelt ja jõuliselt ümber käivast interjöörist. Viktoriaanlikku kodu renoveeriv naine kasutab kodus muretult musti toone ja tuleb sellega suurepäraselt toime.

theoldpiggery_

Võimas lugu sellest, kuidas ühest vanast seafarmist saab kaaseaegne, julge sisekujundusega ja luksuslik kodu. Elamist remontiv ja sisustav noorpaar ei ole tagasihoidliku maitsega ja seda on fotodelt ka kenasti näha. Suurepärane inspiratsiooniallikas!

Come Down to The Woods

Konto jälgimiseks kõigile, kes armastavad kodusid, kus pole peljatud värvide ja sisustuselementidega julgelt eksperimenteerida. Siit leiab mannekeeni kuldseks võõbatud alakeha, roosa vanni ja palju muud põnevat ning silmale ilusat. 

that.1920s.house

Väga hea «enne ja pärast»-fotodest tulvil konto, kus saab pidevalt ühe elamispinna koduks kujunemise protsessi jälgida. Stiililt pigem lihtne kaasaegne moodsate noorte kodu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles