Hollywoodist inspireeritud valgustusega peegel oleks Ameerika pere äärepealt koduta jätnud (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika pere napp pääsemine.
Ameerika pere napp pääsemine. Foto: Pexels / CC0 Licence

Hollywoodi riietusruumidest tuttav valgustusega peegel oleks peaaegu ühe Ameerika pere koduta jätnud, vahendab thesun.co.uk. Patareidel töötava valgustusega peegliraami põleng peretütre toas kummitab peret tänase päevani. 

Alex Donnelly pere pääses napilt kõige hullemast. Töölt naasnud pereema aimas halba, kui tundis koju jõudes ebameeldivat põlengu lõhna. Süttinud oli peretütre toas olev peegel. Hollywoodi filmidest pärit lambikestega peegli raam töötas nimelt patareide toitel ning oli pere eemaloleku ajal põlema süttinud. Pereema on tänulik, et jõudis täpselt õigel ajal, et oma kodu halvimast päästa.

Donelly võttis peeglit müüva ettevõttega kaks korda ühendust, ent ei saanud mitte ühtegi vastust. Väljaande The Sun päringule kostis aga firma, et asja uuritakse, lisades et ettevõtte klientide ja nende perede ohutus on nende prioriteet number üks. 

Donnellyde peretütre kurbusel pole küll otsa ega äärt, ent küll elu edasi läheb. Pereema Alex loodab vaid, et nende kodus õnnelikult lõppenud õnnetus hoiab tulevikus ära ka mitmeid teisi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles