Enne ja pärast: üle poole sajandi vanune maja muutub pea tundmatuseni

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja peale uuendustöid.
Maja peale uuendustöid. Foto: sopocottage.com

60ndatel ehitatud maja üllatab tuliuue välimusega nii seest kui väljast, vahendab thekitchn.com. Tagasihoidlik elamu on lihvitud kaasaegselt esinduslikuks pärliks.

Esmalt renoveeriti maja kurvavõitu eksterjöör. Tööd oli palju, ent mitte ükski ettevõtmistest polnud midagi liialt konti murdvat. Ajast räsitud hoone sai särava uue kuue, milles on hoone endine tagasihoidlikkus kaasaegsete vahenditega säilitatud.

Maja peale uuendustöid.
Maja peale uuendustöid. Foto: sopocottage.com

Taastatud sai nii kivist trepp kui maja päevinäinud katus. Maja esiukse kohale paigaldati varikatus ning lisaks sai maja ka uued aknad ja esiukse. Lisaks uuele värvikihile kaunistavad nüüd hoone aknaaluseid kaunid lillekastid, mis möödujate pilke püüavad. 

Elutuba enne uuenduskuuri.
Elutuba enne uuenduskuuri. Foto: sopocottage.com

Uus elutuba on mõnusalt maalähedane ning valgusküllane. Majas kohtub uus vanaga, luues ühe erakordselt silmapaistva koosluse. Korraliku uuenduskuuri läbis ka maja sisemus. Vanad eluruumid on pea tundmatuseni muutunud ning lausa kutsuvad külla.

Elutuba peale uuendustöid.
Elutuba peale uuendustöid. Foto: sopocottage.com

Maja muutus on olnud kahtlemata muljetavaldav. Kiiduväärt on ka uuenduskuuri tegijate oskus kombineerida uut ja vana. Lõpptulemus räägib iseenda eest.

Enne ja pärast.
Enne ja pärast. Foto: sopocottage.com

Maja muutumisloole saab veidi rohkem kaasa elada SIIN.

Köök enne ja pärast.
Köök enne ja pärast. Foto: sopocottage.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles