Fotod: hulljulgelt sisustatud Viimsi korter lööb silme ees kirjuks (5)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Neljatoalises korteris Viimsis värvidest juba puudust ei tule. Mõned aastad tagasi renoveeritud eluruum võib mõne silmis lausa liiga värvikirev olla.

Avara planeeringuga korterit on täielikult renoveeritud mõned aastad tagasi. Korteri kõik pakettaknad ja siseuksed on vahetatud, lisaks on korteri torustik välja vahetatud ning paigaldatud kvaliteetne sanitaartehnika. 

Foto: KV.EE

Kireva korteri põrandatel laiub täispuitparkett, korteris on ka kaks pilkupüüdvat kaminat. Igal toal on oma nägu ja tegu.

Foto: KV.EE

138,3-ruutmeetrine korter müüakse koos köögimööbli ja tehnikaga. Hinna sees ning külmkapp, diivanvoodi, seinakapp magamistoas ja sektsioonkapid. Muu mööbel lisandub kokkuleppel omanikuga.

Foto: KV.EE

Maja asub mugavas paigas -  lasteaiad, ühistransport, mängu- ja spordiväljakud, ostukeskus koos kinode ja spordisaalidega ja SPA keskus on kõik mugavalt käeulatuses.

Uuri lisaks SIIT.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles