Fotod: need on viis Eesti kõige kallimat korterit (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: City24

Eesti kõige kallimad korterid leiad pealinnast. Kas sina elaksid või investeeriksid mõnesse neist viiest korterist?

1. Valgusküllane korter Pirita teel, 3 500 000 eurot

Foto: city24

Kolmetoaline korter Pirital on kahtlemata üks kaasaja interjööri suursugusemaid näiteid. Valgusrikka ning maitsekalt kujundatud korteri üldpinnaks on 117 ruutmeetrit. Väärt asukohaga korter asub 2017. aastal ehitatud majas, millele on antud b-energiaklass.

2. Ajaloost pakatav korter Toompeal, 2 500 000 eurot

Foto: KV.EE

Toompea kõrgendiku loodeserval vaiksel tupiktänaval paikneva korteri põhiosa ning unikaalsed seinad ja kõrged laed pärinevad 17. sajandi lõpust. Esindusliku korteri elutoas ja söögitoas-köögis on säilinud originaalsed ristvõlvlaed, restaureeritud on ka maalitud laetalad. 242-ruutmeetrise korteri akendest avanevad aga vaated nii merele, linnale kui Snelli tiigile.

3. Suursugune residents Niguliste tänaval, 1 200 000 eurot

Foto: city24

Niguliste kiriku vastas asuv korter on kahtlemata pilkupüüdev ja esinduslik. Rikkaliku sisekujunduse ning ajaloolise hõnguga korteris on mugav avatud planeering koos kahe sissepääsuga. Suurejooneline korter on ideaalne nii elamiseks, töötamiseks kui ka tähtsate külaliste võõrustamiseks. 

4. Korter Kadrioru hinnatud piirkonnas, 970 000 eurot

Foto: KV.EE

Seitsmetoaline korter Kadriorus asub suuremast liiklusmürast eemal, vaikses sisekvartalis, kus naabriteks on rahulikku elustiili armastavad inimesed. 361-ruutmeetrise korteri siseviimistluses on suur tähelepanu kvaliteetsetel ja kauakestvatel materjalidel.

5. Investeerimisvõimalus Tallinna kesklinnas, 960 000 eurot

Foto: KV.EE

Rävala puiesteel müügisolev korter on tegelikult ühele usaldusväärsele rentnikule neljaks aastaks üürile antud. Esinduslik korter on sisearhitekti kujundatud ning sobib oma eksklusiivse mööblivalikuga kahtlemata mõne üüriinvestori portfelli.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles