Mees avaldas kinnisvaraportaalis kogemata piinliku foto iseendast

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singapuri mees avaldas piinliku foto iseendast.
Singapuri mees avaldas piinliku foto iseendast. Foto: Pexels / CC0 Licence

Singapurist pärit mees lisas oma kinnisvarakuulutusele ühe õige piinliku foto. Kurioosne pilt püsis kinnisvaraportaalis lausa kuid, enne kui see avastati, vahendab thesun.co.uk.

Koduomanik oli enne oma kinnisvara üles pildistamist agaralt koristanud. Kraamimisest väsinud mees otsustas viimaks riided seljast heita ning oma kodust vajalikud pildid üles võtta. Mees lisas tehtud pildid kuulutusele ja jäi potentsiaalset huvilist ootama.

Päevadest sai nädal ning nädalatest kuu, ent huvilistest polnud jälgegi. Mees ei osanud midagi kahtlustada kuni hetkeni, mil tuli saatuslik telefonikõne sõbralt. Kodu müüv meesterahvas oli eluruume pildistades jätnud nimelt kahe silma vahele magamistoas oleva peegli. Alasti pilte klõpsutanud mees ei olnud märganud kuivõrd palju paljast ihu magamistoa pildilt tegelikult välja paistis.

Kinnisvaraportaali esindaja sõnul olevat kompromiteeriv pildimaterjal õnnetul kombel ka nende moderaatoritel kahe silma vahele jäänud. Ettevõtte väljendas kahetsust ebameeldivuste pärast ning eemaldas ka paljastava foto, ent ei avaldanud, milliseid meetmeid tulevikus analoogsete viperuste ennetamiseks rakendada kavatsetakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles