IKEA soovib uue lastekollektsiooniga tõsta mudilaste keskkonnateadlikkust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Djungelskog kollektsioon.
Djungelskog kollektsioon. Foto: Tootja foto / ikea.com

IKEA lastele suunatud kollektsioon on paljulubav - ühes säästlike materjalide ja tehnoloogiatega soovitakse suurendada laste teadlikkust ning armastust eluslooduse vastu.

IKEA on uue lastele suunatud Djungelskog-nimelise kollektsiooniga võtnud oma südameasjaks laste teadlikkuse kasvatamise, vahendab idealhome.com. Rootsi mööbligigant loodab, et kollektsiooni rõõmsavärvilised toonid ja põnevad kujundusvõtted aitavad lastel kiiremini loodusega samastuda ning heita veidi valgust meie planeedi pahupoolele - väljasuremisohus loomadele ja lindudele ning nende säilitamise vajadusele.

IKEA Djungelskog kollektsioon.
IKEA Djungelskog kollektsioon. Foto: Tootja foto / ikea.com

«Me loodame, et kollektsioon kasvatab lastes armastust, mis võib-olla ühel hetkel kulmineerub sellega, et lapsed haaravad ohjad enda kätesse ning aitavad ohustatud liike päästa,» ütles IKEA esindaja. 

Kolme- kuni seitsmeaastastele mõeldud kollektsioon jõuab laiema avalikkuse ette juba selle aasta aprillis. Krutskeid täis kollektsioon sisaldab mänguasju, voodipesu, kardinaid, vaipu ja palju muud põnevat, mis ühe põngerja tuppa ära võiks mahtuda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles