Kinnisvaraga rikkaks: Austraalia paar soetas seitsme aastaga kaheksa elumaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambitsioonikas abielupaar sihib kinnisvaraturgu.
Ambitsioonikas abielupaar sihib kinnisvaraturgu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Austraaliast pärit ambitsioonikas noorpaar elab tänasel päeval oma unistuste elu. 2009. aastal esimese kinnisvarainvesteeringu teinud paari teekond on olnud kohati lausa uskumatu, vahendab news.com.au. 

Austraallanna Arvinder Dhanota oli vaid 28-aastane, kui soetas oma esimese kodu. Naise abikaasa Kulwant Singh oli oma esimest kinnisvara soetades aga täpselt 30 eluaastat vana. Lühikesed seitse aastat hiljem on ettevõtlikul paaril korralik kinnisvaraportfell, mille koguväärtuseks on tänasel päeval 3,8 miljonit Austraalia dollarit ehk veidi enam kui 2,3 miljonit eurot.

Indiast 2004. aastal Austraaliasse kolinud noored abiellusid kuus aastat hiljem ning soetasid samal aastal ka oma esimese ühise kinnisvaraobjekti - kahetoalise korteri Liverpoolis. Lumepall läks veerema ning aastat 2018 tervitas noorpaar juba kaheksa nende valduses oleva kinnistuga.

«Meil ei olnud kunagi otseselt plaanis niivõrd palju kinnisvara soetada,» märkis Dhanota väljaandele antud intervjuus. Paari kasuks mängis hea ajastus ja toonane majanduse seis, mis võimaldas kopikate eest korralikke eluruume osta.

Abielupaar soovitab kinnisvarasse investeerima hakates hoiduda üleliigsetest unistustest ning hoida tagasihoidlikku joont. Esimeseks investeeringuks võib Dhanota sõnul olla ka lihtsamast lihtsam ühetoaline korter, mille saaks taskukohaste vahenditega renoveerida ning seejärel üüriturule paisata. Kõik muu tuleb naise sõnul ajapikku. «Ärge sihtige oma esimese ostuga kohe tähtede poole - liiga kõrge investeeringu korral võib selle tagasi maksmine keeruliseks osutuda,» manitses Dhanota kinnisvarahuvilisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles