Enne ja pärast: lastetoa riidekapp avab sootuks uue maailma

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riidekapp, mis üllatab oma sisemusega.
Riidekapp, mis üllatab oma sisemusega. Foto: coloradonest.com

Ameerika pere tuli mõttele peretütre magamistuba mõne ruutmeetri võrra laiendada. Vanemate tuppa sisseehitatud vanast riidekapist sai uus kapp, mille uksed avanevad sootuks põnevasse kambrisse.

Colorado pere otsustas veidi ümberkorraldustöid teha. Peretütre magamistoas ei olnud nimelt korralikku garderoobi, küll aga oli üks vanaaegne riidekapp. Vanemad leidsid, et nende magamistuba ühes nende kapiruumiga on neile kahele seevastu liiga suur. Pere pani pead kokku, leidis kuldse kesktee ning otsustas ühe toa arvelt veidi ruumi varastada, et ehitada tütrekesele üks eriline omaette olemise kamber, ühes korraliku riidekapiga.

Ehitustööd.
Ehitustööd. Foto: coloradonest.com

Neiu salakäiguga riidekapp on üks nutikas lahendus, mis ei ole kuigi konti murdev ning ei jäta ka rahakotti suurt jälge. Seda loomulikult juhul kui majapidamises on piisavalt ruumi tubade laiendamiseks. 

See ei ole tavaline riidekapp.
See ei ole tavaline riidekapp. Foto: coloradonest.com

Neiu saab oma uues kambris nüüd rahulikult lugeda või telerit vaadata, külalisi võõrustada ning isolemise aega nautida. 

Riidekapis olev puhkeruum.
Riidekapis olev puhkeruum. Foto: coloradonest.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles