Maailma kalleim häärber on 500 miljoni dollariga müügis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis.
Kuvatõmmis. Foto: Youtube

20 magamistoast, keeglisaalist ja privaatsest ööklubist koosnev kinnistu Ameerikas on kahtlemata oma kandi au ja uhkus, vahendab thesun.co.uk. 

500 miljonit dollarit ehk pea 402 miljonit eurot maksev kinnistu Bel Airi naabruskonnas on maineka arhitekti Paul McCleani mitmeaastapikkune käte- ja vaimutöö. Mehe klientide seast võib leida nii Bitcoinide kaevandamisega üleöö rikastunud ärimehi kui ka suuri stiiliikoone, eesotsas Calvin Kleiniga.

McCleani kujundatud 9661-ruutmeetrine kinnistu pakub lisaks hingematvatele vaadetele võimalust meeleolukalt kasiinos aega veeta, sigaritoas piipu popsutada, keeglit mängida või ühes neljast kinnistul olevast basseinist rahulikult sulistada. Lisaks köidavad meeli elamu seintesse paigaldatud millimallika installatsioonid.

Luksuslik kinnistu on muuseas kaks korda suurem Valgest Majast, milles elab ja töötab Ameerika president isiklikult. 

McCleani sõnul ei ole see nagu iga teine kodu ning sellest ka kinnistu enneolematult kõrge müügihind. The One nime kandev häärber ei ole tänaseks päevaks küll uusi omanikke leidnud, ent õnnestunud tehingu korral on sellel väga suur tõenäosus saada üheks kallimaks kinnisvaraobjektiks, mis maailmas eales müüdud on. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles