Fotod: erakordse arhitektuuriga kodu võlub maalähedase interjööriga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Pärnu lahe vahetus läheduses ootab elanikke üks 9425-ruutmeetrisel kinnistul paiknev Kalda talu. Pilkupüüdev elamu võlub nii seest kui väljast.

Looduskaunis kohas asuva Kalda talu suuruseks on 270,5-ruutmeetrit. Liu kalasadamast vaid 400 meetri kaugusel olev elamu viimistlemisel on kasutatud vineeri, punast tellist ja mitmeid looduslikke materjale. 

Foto: KV.EE

Elamispind jaguneb kahe maja vahel - on peamaja ning saunamaja, ühes vene sauna ja aurusaunaga. Saunast võib lisaks leida suure eesruumi ja riietusruumi.

Foto: KV.EE

Peamajas on seevastu kolm magamistuba, kaks vannituba, köök-elutuba ning tualettruum ja sahver. Köögis on nii elektri-, gaasi- kui ka puupliit. Maja teevad valgusrikkaks selle maast laeni ulatuvad aknad.

Foto: KV.EE

Kahte majaosa ühendab 420-ruutmeetrine puidust terass. Tagaaias on lisaks võrk- ja korvpalliplats ning eraldi kuur hooajaliste töövahendite hoidmiseks. Krundi sissesõiduteed ääristab aga maakiviaed.

Foto: KV.EE

Uuri elust Pärnu lahe kaldal veidi lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles