Taluomanik pakub võimalust kinnistu võileivahinna eest ära osta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvaraloteriid koguvad üha enam populaarsust.
Kinnisvaraloteriid koguvad üha enam populaarsust. Foto: http://winapropertycompetition.com

55-aastane Anne Lumley otsustas peale 25 aastat ühes elukohas veedetud aega oma eluga viimaks edasi minna. Pereema haaras kinni viimasel ajal populaarsust koguvast ettevõtmisest - müüa oma kinnistu loteriipiletite abil, vahendab liverpoolecho.co.uk. 

Kahe lapse ema on otsustanud oma 800 000 naelase ehk pea 898 007 eurose kinnisvara loteriipiletite teel maha müüa. Naise lapsed on oma tiivad sirutanud ning pesast lahkunud, pereema soovib aga tagasi Inglismaale kolida. Maakleri palkamise asemel otsustas naine pakkuda ühele õnnelikule võimalust soetada kinnisvara tagasihoidliku 22 euro eest. 

Loterii tingimustes on kusjuures märgitud, et selle järgmine omanik võib kinnistu kas endale jätta või selle kohe maha müüa. Kinnisvara edasimüügi osas on selle praegusel omanikul vaid üks tingimus - eluruum peab müüki minema tegelikust turuväärtusest väiksema summa eest. Teenitud raha läheb aga uue omaniku taskusse. 

40 468-ruutmeetrine kinnistu Mani saarel on Lumley sõnul sobiv kõikidele loomasõpradele aga ka neile, kes soovivad väikest puhkust kärarikkast ja tunglevast linnaelust. Talu asub vaid kümne minuti kaugusel lähimast poest ning 20 minutilise hobusesõidu kaugusel lähimast rannast. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles