Michael Douglase ja Catherine Zeta Jonesi häärber ei leia kuidagi uut omanikku

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Douglase ja Catherine Zeta-Jonesi häärber Mallorcal.
Michael Douglase ja Catherine Zeta-Jonesi häärber Mallorcal. Foto: mallorca-sothebysrealty.com

73-aastane Douglas ja 48-aastane Zeta-Jones on juba neljandat aastat üsna täbaras olukorras, vahendab dailymail.co.uk. 

Staaride maja asub Hispaania Baleaari saarestiku suurimal saarel - Mallorcal. Markantsest majast ja asukohast hoolimata ei suudeta majale paraku uut omanikku leida.

2014. aastal esimest korda müüki paisatud häärberi eest küsis legendaarne Hollywoodi paar 50 miljonit eurot. Kuna juba toona kinnistu vastu erilist huvi ei tuntud, langetasid staarid hinna 40 miljonile eurole. Neli aastat hiljem on näitlejatest paar hinna osas veelgi järeleandmisi teinud, küsides seekord uhke häärberi eest tagasihoidlikud 40 miljonit eurot.

Michael Douglase ja Catherine Zeta-Jonesi häärber Mallorcal.
Michael Douglase ja Catherine Zeta-Jonesi häärber Mallorcal. Foto: mallorca-sothebysrealty.com

999 573-ruutmeetriselt kinnistult võib leida 11 magamistuba, 10 vannituba, kodukino, jõusaali, basseini, veinikeldri ja ka privaatse ranna. 

Kunagi säravaid Hollywoodi tähti ja koloriidikaid prominente võõrustanud häärber seisab enamuse aastast tühjalt. Naabrite sõnul ei ole nad 2014. aastast alates kinnistul ühtegi hingelist täheldanud. Väärika ajalooga maja seisab, laguneb ja ootab oma uut omanikku.

Paarile kuulub väidetavalt üle miljoni dollari väärtuses kinnisvara üle kogu maailma. Zeta-Jones on varasemalt tunnistanud, et koos abikaasaga kogutakse kinnisvara nagu mõni teine koguks marke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles