Fotod: kogenematu naine renoveeris üksinda terve kehvas seisus korteri

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.apartmenttherapy.com

Naine, kel puudus varasemast igasugune kokkupuude remondiga, renoveeris üksi, igasuguse kõrvalise abita terve oma väga kehvas seisus korteri.

Sarah Jacobsonil polnud enne oma New Yorgi korteri remondi kallale asumist vastavate töödega mingit varasemat kokkupuudet. Kapitaalremonti vajanud kodu otsustas ta sellegipoolest igasuguse kõrvalise abita ise ja oma kätega korda teha, vahendab Apartment Therapy.

(Liigu piltidel noolekestega edasi, siis näed ka «enne» seisu!) 

 

Let’s take a little trip down memory lane, shall we?! This is my kitchen today (well, not TODAY today but recently). Tile backsplash, reclaimed wood shelves, @ikeausa hood. The whole nine. But just a year or so ago, it looked a whole less together {swipe left!}. I moved in without backsplash and without countertops, and without those two things, the shelves and hood couldn’t go up. Swipe again for the day I bought my shelves (step 1 in bringing my vision to life!), and swipe one last time to see my beloved floor tile during construction As my guy friends would say...WE’VE COME A LONG WAY BABY! #renovation #interiordesign #home #interior #homeimprovement #kitchen #homerenovation #homesweethome #mywestelm #sodomino #apartmenttherapy #interiorinspo #apartmentlife #abmathome #thatsdarling #howyouhome #flashesofdelight #mydomaine #myhousebeautiful #currenthomeview #showemyourstyled #simplystyleyourspace #theeverygirlathome #howwedwell #currentdesignsituation #pursuepretty #smmakelifebeautiful #pocketofmyhome #lonnyliving #anthrohome

A post shared by Sarah Jacobson (@_thegrandapt) on

Töö, millega Sarah´l toime tuli tulla, ei olnud lihtsate killast: eemaldatud said nii mõnedki vaheseinad, täielikult tuli vahetada kõik põrandad, krohvist puhastada tellistest vahesein, mida naine kodus kindlasti eksponeerida tahtis.

 

A post shared by Sarah Jacobson (@_thegrandapt) on

Sarah ei varjagi, et nuttis selle remondiperioodi jooksul korduvalt. Vahepeal oli ta veendunud, et kodu ei saa mitte kunagi valmis, sest ta lihtsalt ei jaksa, suuda ega oska. 

Kuid täna on kodu valmis. «Ja see pole mitte lihtsalt kodu. See on minu saavutus,» ütleb Sarah. Valminud kodu juures on tema kõige suurem uhkuseasi kahtlemata puhastatud tellissein. 

Kõige raskem osa oli Sarah sõnul see, et paljud ei uskunud, et ta toime tuleb. Peamiselt just mehed olid need, kes tema võimetes väga kahtlesid. Kuid seda uhkem on ta tehtud töö üle. 

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles