Taylor Swift on oma naabritega lootusetult tülli pööranud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swifti üleaedsed ei soovi naist omale naabriks.
Taylor Swifti üleaedsed ei soovi naist omale naabriks. Foto: SCANPIX

Tribeca naabruskond New Yorgis tõmbab ligi erineva päritolu ja sissetulekutega inimesi. Muusikust Taylor Swift on piirkonda tänaseks juba üle 47,7 miljoni dollari eest kinnisvara soetanud. Naise üleaedsed ei ole aga naise käitumisega rahul, vahendab nypost.com. 

Trendikas Tribeca piirkond on elukohaks nii prominentidele kui säravatele staaridele, lihtrahvale aga ka priviligeeritud ühiskonnakihtidele. Siit võib leida pensionipõlve nautivaid inimesi ning elutee alguses olevaid noori.

Taylor Swifti kõige värskem kinnisvaraost kergitas taaskord naise valduste arvu piirkonnas. Praeguseks 47,7 miljoni dollari ehk pea 39 miljoni euro eest Tribecas kinnisvara soetanud naine ei ole aga oma naabritelt kuigi sooja vastuvõttu pälvinud. 

Naabruskonnas elavaid inimesi häirib nimelt suurenev kuulsuste ja prominentide arv piirkonnas. «Jah, me oleme harjunud siin elavate kuulsustega, küll aga meeldi meile staarid, kes meelitavad kõmupiltnikke ja hullunud fänne ligi, ütles üks Tribecas elav ettevõtja.

Swifti naabrid on juba täheldanud naabruskonnas ringi hiilivaid seltskondi. Tänavatele on muuseas ilmunud ka trükimusta mitte kannatava sisuga sedelid, mis tungivalt soovitavad naisel lahkuda.

«Ta ei ole halb naaber, küll aga tekitab pidev kõmupiltnike kohalolu pingeid ja peavalu,» märkis üks Swifti tutvuskonda kuuluv inimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles