Lahkumineku peen kunst: näitleja Russel Crowe paneb üleliigse kola oksjonile

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Crowe peab oksjonit.
Russell Crowe peab oksjonit. Foto: AFP / Scanpix

Austraalia filminäitleja Russel Crowe on lahtuse järel valmis oma eluga edasi minema. Seda aga alles siis, kui Crowe on oma 227 isiklikuga eluga seotud eset maha müünud, vahendab pagesix.com.

Juba 2012. aastal elukaaslasest Danielle Spencerist lahku läinud Crowe otsustas oma elus viimaks kannapöörde teha. Seitsmendal aprillil korraldataval oksjonil loodab austraalia näitleja vabaneda aastate jooksul kogunenud tühjast-tähjast.

Oksjonilt «The Art of Divorce» (tõlk: lahutuse peen kunst) võib leida rohkelt kulda ja karda, aga ka erinevaid filmimeeneid ja fännikaupa. Mehe n-ö 15. pulma-aastapäeval ehk 7. aprillil toimuvalt oksjonilt võib muuseas leida ka Crowe'i 2001. aastast pärit Mercedese ja ka kaks seismajäänud mootorratast. 

«Lahutus paneb sind ümbritsevat analüüsima ning hindama asju, mis elus tegelikult tähtsust omavad,» ütles 53-aastane Crowe. 

Lahutuse järel oli mehel tõepoolest rohkelt aega, et elu üle järele mõelda. Mees avastas ühtäkki, et tal oli elu jooksul ikka tohutult palju esemeid kogunenud. Mõne oli mees ise kõrvale pannud, ent valdav osa neist oli lihtsalt kas kapi põhja või riiuli serva unustatud. 

Oksjonit korraldav mees suhtub ettevõtmisesse täie tõsidusega, reklaamides end sotsiaalmeedias ning vastates uudishimulike fännide päringutele.

Oksjonilt saadava raha edasist käekäiku Crowe paraku paljastanud veel pole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles