Jultunud üürnik saboteeris pererahvast ning keeldus laastamistöö eest vastutust võtmast

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja.
Kortermaja. Foto: Leung Cho Pan/PantherMedia / Leung Cho Pan

34-aastase Kelly Louise Metcalfe'i rõõm oli suur, kui ta kuulis maaklerilt, et sobiv üürniku kandidaat on leitud. Eelmisel aastal naise Hispaania villasse kolinud üürnikust tuli aga paksu pahandust ja peavalu, vahendab thesun.co.uk. 

John Anthony Parkin tundus esmapilgul korrektse ja vastutustundliku noormehena. Noormehega aastaks üürilepingu sõlminud Metcalfe ei oleks eales ühelt üürnikult taolist käitumist osanud oodata.

Parkini tasutud ettemaks kattis kahe kuu üüri, seega ei olnud naisel põhjust muretsemiseks. Kahe kuu möödudes hakkas noormehe suust vaid vabandusi ja ettekäändeid tulema. «Mees valetas korduvalt rahaülekannete kohta ning leidis pidevalt mooduse, kuidas tähtaegu pikendada või oma kohustusi edasi lükata,» rääkis Metcalfe. Mis veelgi hullem - jultunud õnnekütt hakkas nüüd Metcalfe'i perekonda santažeerima. 

«Ta kurtis katkiste asjade üle ja väitis, et oli tööbrigaadile maksnud remonditööde eest,» rääkis naine. Peale seda hakkas mees süstemaatiliselt üürimaksetest kõrvale hoiduma ning pereema oma kiuslike sõnumitega pommitama. Mees nõudis oma üürileandjalt raha, kuigi oli tegelikult ise võlgniku rollis. 

Meest lõpuks välja visates avanes pereemale kohutav vaatepilt - kogu naise elamine oli pea peale pööratud ning lisaks oli ka hinnaline televiisor kadunud. Aferistist üürnik oma süüd ei tunnistanud, leides et kogu tema tegevus ja käitumine oli lõppude lõpuks seaduse piires.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles