Levinud sisekujundusviga, mis jätab kodust lohaka mulje

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kodust jätab väga kehva, lohaka ja oskamatult sisustatud mulje vales suuruses vaip. 

Täiesti paljas põrand meeldib vähestele ja paljudes kodudes leidub siin-seal ikka mõni vaip. Idee poolest teeb kena vaip kodu ilusamaks, reaalses maailmas rikub see aga tihtipeale kogu toa üldmulje. Mis läks valesti?

Tõenäoliselt on tegemist klassikalise juhtumiga, kus hea vaip satub valesse kohta. Sest vaiba valimiseks on terve reeglistik, mida tuleb järgida, et tulemus oleks ilus ja maitsekas ning annaks toale juurde, selle asemel, et ära võtta.

Kõige suurem viga, mida inimesed vaiba valimisel teevad, on see, et vaip saab liiga väike. Näiteks diivani ette paigutatav vaip peaks olema nii suur, et osa sellest jääb diivani alla ning teiselt poolt ulatub vaip diivanilaua alt välja. Pisike riba diivani ees pole kindlasti sobilik.

Magamistoas peaks vaip olema kas nii suur, et ulatub voodi alt läbi ja on külgedelt rikkalikult üle, või siis nii väike, et voodi kõrvale paigutatud vaiba ja voodi vahele jääb piisavalt vaba põrandapinda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles