Viis Instagrami kontot, mis võiks iga kodusisustaja huviorbiidis olla

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veidi Instagrami inspiratsiooni.
Veidi Instagrami inspiratsiooni. Foto: Pexels / CC0 Licence

Instagram on kahtlemata väärt inspiratsiooniallikaks. Väljaande standard.co.uk sõnul ei saa alljärgnevast viiest Instagrami mitte ükski sisustushuviline mööda vaadata.

Tänapäeval on lihtne inspiratsiooni erinevatest kohtadest ammutada. Kes teeb seda raamatukogu seinte vahel, kes otsustab vana hea Google'i otsimootori kasuks.

Üks, mis kindel - alljärgnevat viit Instagrami kontot võibki imetlema jääda. Arvukad sisustuspärlid ning väärt nõuanded on garanteeritud.

@ritakonig

Rita pildipostituste puhul hakkab eelkõige silma naise täpsus aga ka oskus erinevaid esemeid ja dekoratsioone erinevates eluruumides kombineerida.

@ettoresottsass

 

Houses that architects live in | Barbara Plumb, 1977

A post shared by curated by Raquel Cayre (@ettoresottsass) on

Selle konto puhul jääb pilku selle omaniku sümpaatia värvide ja erinevate ajastute vastu. Väljaande standard.co.uk sõnul on talle raske Instagramist väärilist vastast leida.

@Johnderiancompany

 

Our pink velvet Brook sofa with new pillows from @ankedrechsel.

A post shared by John Derian Company (@johnderiancompany) on

John Derian on oma Instagrami kontol keskendunud eelkõige omanäolistele ja ekstravagantsetele esemetele, mille abil eluruumi veidi loomingulist isikupära lisada. 

@LaMaisonPierreFrey

La Maison Pierre Frey kontot iseloomustavad kontrastid ja nende oskuslik kombineerimine. Mustrite ja värvide armastajad saavad siinkohal kindlasti nii mõndagi kõrva taha panna.

@degournay 

de Gournay konto alt leiab aga rohkelt tapeedimaailma pärleid. Ettevõtte tehtud tööd on lausa veatult fenomenaalsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles