Kui vähe on õnneks vaja: pereema loobus täiskohaga tööst, et hoolitseda teiste inimeste koerte eest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine loobus oma igapäevatööst, et kanda hoolt teiste inimeste koerte eest.
Naine loobus oma igapäevatööst, et kanda hoolt teiste inimeste koerte eest. Foto: Pexels / CC0 Licence

Angela McGuire otsustas mugavustsoonist välja astuda ja pühendada oma elu koertehotelli asunikele, vahendab dailymail.co.uk.

Angela on ennast terve elu koerainimeseks pidanud. Personalitöötajana leiba teeniv 56-aastane naine täheldas ühel eluhetkel, et ei suuda enam vanaviisi jätkata. 150 000 Austraalia dollarit ehk peaaegu 95 978 eurot aastas teeniv naine tundis, et on kurnatud ja elujõust tühjaks imetud.

Pereema teadis, et peab jätkama seal, kus on ta süda – neljajalgsete sõprade juures. Angela ei ole tänaseks päevaks tööpostilt veel ametlikult lahkunud, küll aga töötab naine osalise tööajaga kord ühes, kord teises kohas. Aasta lõpuks kavatseb pereema igapäevatöö täielikult maha jätta ning keskenduda ainuüksi koerte eest hoolitsemisele.

Angela sissetulek on juba praeguseks kolinal kukkunud, ent naise enda sõnul oli see tal tõepoolest viimane aeg karjääriredelil pöördepunkt teha. Naine ei ole kunagi rahaasju isiklikest sümpaatiatest kõrgemale seadnud ning leiab, et töö, mida teha kire ja armastusega, on oluliselt tasuvam kui ükski palgasedel.

«Ma olen piisavalt palju kõrvale pannud, reisinud palju ning nüüdseks on ka mu tütar pesast lahkunud – ma arvan, et olen muutusteks valmis,» rääkis Angela väljaandele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles