Argipäev Bill Gatesi moodi: batuuditoas hüppa või rõõmust lakke

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Gates.
Bill Gates. Foto: Ted S. Warren/AP

Varandusest hoolimata elab maailma rikkaimaks meheks tituleeritud Bill Gates võrdlemisi tagasihoidlikku elu. Mehe panus inimkonda on oluliselt suurem tema enda jäetud ökoloogilisest jalajäljest. 

Bill Gates võib endale lubada kõike, mida hing ihaldab. Ameerika populaarses telesaates «The Ellen DeGeneres Show» külaliseks olnud Gates avaldas saatejuhile ühe põneva tõsiasja oma Seattles asuv häärberi kohta. Mehe elamine on loomulikult tipptehnoloogiat ja mugavusi täis, ent on ka palju muud põnevat, mida me miljardäri kohta veel ei tea.

Maailma rikkaim mees ei pruugi teada toiduainete täpset hinda poes, küll aga teab mees, kuidas korralikult lõbutseda. Küsimusele, et ega Gatesi kodus mõnda haidega täidetud akvaariumit leidu, vastas mees talle omase humooriga, et paraku mitte. Küll aga võib miljardäri kodust leida eraldi batuuditoa, kus Gatesi pere ajaviiteks hüpelda saab, vahendab delish.com. 

Toa kõrguseks on hinnangulised kuus meetrit ja veidi pealegi. Ruum ise on aga osa Gatesi kinnistul olevast tervisekompleksist, suurusega 232-ruutmeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles