Galerii: Charlie Sheenil on raskusi oma poissmehe pesa müümisega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

52-aastasel näitlejal on raskusi oma kodu müümisega. 2016. aastal 9 miljoni dollari eest müüki paisatud majale on Sheen nüüd 999 999 dollarit veel juurdegi pannud, vahendab väljaanne realtor.com.

Charlie Sheeni villa on ilmselt iga poissmehe unistus. Elu Vahemere stiilis eramus ei saa aga lihtsate killast olema. Mehe Beverly Hillsi kodu asub nimelt piirkonnas, mis on teistegi Hollywoodi tähtede ja prominentide seas kõrgelt hinnatud. Igapäevaselt peab seega rinda pistma kuulsustega nagu Christina Aguilera, Paris Hilton, DJ Khaled ja Kendall Jenner.

829-ruutmeetrine elupind on täis vaid kuulsustele omaseid nõkse ja luksusi. Näiteks leiab Sheeni kodust sigaretimasina, omaette baari, kodukino ja ka jõusaali. 

2006. aastal maja soetanud Sheen käis ise toona suursuguse villa eest 7,2 miljonit dollarit ehk pea 5,8 miljonit eurot välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles