Vanemate juurde kolinud noorpaaril kulub veel viis aastat, et kodu sissemakse tasuda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lootusrikas noorpaar.
Lootusrikas noorpaar. Foto: Pexels / CC0 Licence

22-aastane Melissa ja tema kaaslane 27-aastane Adam on kolinud tagasi oma vanemate juurde, lootuses isikliku kodu sissemakseks vajaminev summa kiiremini kokku saada. Paarike on vaid üks tuhandetest Inglismaa paaridest, kes on pidanud sellise kannapöörde tegema, vahendab thescottishsun.co.uk

Lootusrikas noorpaar leiab, et üürile kuluvad rahasummad on vaid tuulde loobitud raha. Vanemate juurde naasnud noored on pidanud oma argipäevas ja elustiilis drastilisi muudatusi läbi viima. 

Iga kuu 300 naela ehk pea 340 eurot kõrvale panevad noored on võtnud sihtmärgiks 20 000 naela ehk pea 22 672 esimese kodu sissemakseks kokku saada. Melissa ja Adam on pidanud kõvasti püksirihma koomale tõmbama ning leiavad, et ka ka kõige tagasihoidlikuma finantskäitumise juures saavad nad kodu sissemakseks vajamineva raha ilmselt alles aastate pärast kokku. Noorte kõige värskema kalkulatsiooni järgi peaksid nad viis ja pool aastat veel raha kõrvale panema. 

Noorpaar on aga lootusrikas ning kujutleb end juba kolme aasta pärast sissemakset tasumas. «Eks lõpptulemus saab kõiki neid järelandmisi ja oodatud aega väärt olema,» märkis Melissa optimistlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles