Enne ja pärast: tublisti kulunud vannituba sai kauaoodatud uue näo

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vannituba.
Vannituba. Foto: paolo de santis/PantherMedia / paolo de santis

Vanemate vannituba uuendada soovinud Kristine seisis silmitsi klassikalise dilemmaga - kuidas luua midagi uut ning sealjuures säilitada vana? Vaatame, kuidas noor naine väljakutsega hakkama on saanud.

Enne renoveerimist oli vannituba armetult räsitud ning kulunud ilmega. Aastad ei olnud, üks mis kindel, vannitoa suhtes helded olnud.

25 aastat tagasi viimati renoveeritud vannituba ei olnud Kristine jaoks õnneks kuigi kõva pähkel, millest läbi hammustada, vahendab apartmenttherapy.com. 

Vannituba enne renoveerimist.
Vannituba enne renoveerimist. Foto: thepaintedhive.net

Kristinel puudus kondikava ja visioon uuest vannitoast, küll aga teadis naine, et vannituba saab värskendada ka ilma kapitaalremondita. Uuenduskuuri järgi lausa karjunud vannituba sai võrdlemisi piiratud eelarve juures soliidse uue hingamise.  

Vannituba pärast renoveerimist.
Vannituba pärast renoveerimist. Foto: thepaintedhive.net

Vaid mõned kalendrikuud ja peaaegu 1626 eurot hiljem oli ajahambast puretud vannituba oma täies hiilguses taas naise ees. 

Vannituba pärast renoveerimist.
Vannituba pärast renoveerimist. Foto: thepaintedhive.net/

Naine vahetas välja kõik pisidetailid, mis andis välja vahetada. Uuenduskuuri võtmesõnaks on Kristine sõnul kahtlemata värvimistööd. Nimelt võlgneb vannituba kogu oma uue kuue oskuslikule maalritööle. Vannitoa põrand, lagi ja seinad, aga ka vanni esipaneel on kõik uue värvikihi saanud. Elegantselt peen vannituba on Kristine sõnul hea näide sellest, kuidas ka väikese varanduse korral võib korda saata midagi erakordselt suurt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles