Fotod: Kelmikülas ootab ostjat üks sisekujundaja käe all lihvitud pärl

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

1924. aastal arhitekt Karl Burmani poolt projekteeritud muinsuskaitse all olevas majas otsib väärilist omanikku üks viietoaline pärl.

128,4-ruutmeetrine maja asub eramu kolmandal korrusel. Viietoalises korteris on kolm magamistuba, elutuba, eraldi asetsev köök, koos säilinud originaalse sahvriga ning eraldi tualett, vannituba aga ka saun.

Foto: KV.EE

Kõikides ruumides, väljaarvatud köögis ja vannitoas, on aastaid tagasi ka remonti tehtud. Korteri küte baseerub kaugkeskküttel, mida on võimalik regulaatoritega varustatud malmradiaatoritega reguleerida, vannitoas on aga gaasiga köetav vesipõrandaküte. 

Foto: KV.EE

Isikupärane korter on ajastutruult renoveeritud ning mis veelgi enam - sisekujundaja poolt viimistletud. Korteri seinu katavad kvaliteetsemast kvaliteetsemad tapeedid ning põrandatel laiub naturaalse Osmo õliga töödeldud tammelaud.

Foto: KV.EE

Uuri ajaloolise pärli kohta veidi enam SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles