Enne ja pärast: poolteist aastat väldanud köögiremont ületab ootusi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõnel võtab köögi renoveerimine kuid, teisel vaid paar nädalavahetust.
Mõnel võtab köögi renoveerimine kuid, teisel vaid paar nädalavahetust. Foto: Pexels / CC0 Licence

Piiratud eelarvete korral kipuvad remonditööd ikka venima. Teinekord annavad pikaleveninud toimingud tagantjärele aga hoopis tõestust sellest, et tark ei torma. Sama kehtib ka selle, poolteist aastat uut võimalust oodanud, köögi puhul.

Uuenduskuuri läbinud köök on ehe näide sellest, et mõned asjad siin elus vajavad tõepoolest oma aega ja kannatust. Kui mõnel inimesel kulub vaid paar nädalavahetust, et eluruumile uus hingamine anda, siis selles köögis on võetud kogu vajaminev aeg ja natuke veel pealegi, vahendab apartmenttherapy.com.

Uues kuues köök on hoopis teine tera, võrreldes varasemaga. Aegunud ja väsinud ilmega köögist on saanud eluruum, kus on selle omaniku sõnul taas rõõm toimetada. 

Kööki renoveerinud meistrimeeste sõnul ongi teinekord hea mitte pea ees tundmatusse hüpata ning võtta vajaminev aeg nii ressursside kui ka ideede kogumiseks. Selline metoodika ei pruugi loomulikult kõigile sobida, ent nagu näha, räägib poolteist aastat töös olnud köök enda eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles