Fotod: paar korrastas kohutavas seisus maja kõigest poole aasta ja 800 euroga (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Taylor Howells/Facebook

Nutikas ja osav noorpaar sisustas kohutavas seisus seitsme magamistoaga maja elamiskõlblikuks kõigest poole aasta ja 800 euroga. 

Britid Richard ja Taylor Howells soetasid suure potentsiaaliga, kuid kohutavas seisus seitsme magamistoaga maja Swansea Valleys ning kuigi nad arvasid, et maja elamiskõlblikuks kohendamisega läheb neil aastakümneid, õnnestus neil tänu julgele pealehakkamisele, püsivusele ja heale õnnele kodu kõigest poole aasta ja väga tagasihoidliku eelarvega elamiskõlblikuks saada, vahendab Daily Mail.

Katusevahetus ja veekahjustustest tekkinud remonditööd neelasid suure osa eelarvest, millega paar oli kavatsenud soetada ka kogu maja sisustuse. Seega tuli tohutu majalahmaka möbleerimiseks pea tööle panna ja seda Taylor ka tegi.

Osava kasutatud kraami otsija ja ostjana võttis ta ette kõik briti portaalid, mis sarnanevad meie Okidoki ja osta.ee-ga ning otsis sealt poole aasta ja 800 euroga kokku kogu maja sisustuse. 

Kasutatud mööbliga said täielikult sisustatud köök, elutuba, vannituba ja mitmed magamistoad. Tänu sellele on maja nüüd täiesti elamiskõlblik. Taylor ütleb, et tulevikus tahaks ta tõenäoliselt sisustust muuta ja valida esemeid, mis talle tõeliselt südamelähedased on, mitte piirduda vaid odavaimaga, kuid hetkel on ta saavutatuga äärmiselt rahul.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles