Mudilast ninapidi vedanud ema meelitas oma lapse lõpuks juurvilju sööma

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitsakarbid.
Pitsakarbid. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglise ema on leidnud mooduse, kuidas laps ilma suurema kisa ja kärata juurvilju sööma meelitada, vahendab realsimple.com. Facebookis ideed jaganud naine on ka teistelt pereemadelt vaid kiidusõnu pälvinud.

Öeldakse ju, et lapsed on meie elu õied. Paraku keelduvad need õied ise teinekord juur- ja köögivilju suhu pistmast. Lapsevanemate püüdlustest hoolimata ei vii meelitamine ja mõistujutu lugemine soovitud tulemusteni. Laps ihub ikka hammast kas suhkru või süsivesikute järele.

Üks inglise naine otsustas aga oma mudilase söömisharjumustele väikese kavalusega läheneda. Pereema tellis Amazoni veebipoest varuga pitsakarpe, mille sees kavatses oma lapse eineid serveerima hakata. Iga kord, kui naine õhtusöögiga valmis oli saanud, pakkis ta eine karpidesse, lasi uksekella ning hõikas üle kogu maja, et kuller on kohal. Koju tellitud toidust vaimustuses mudilane ei teinud märkamagi ema korrektuure menüüs.

Naine tellis 50 pitsakarpi, et oma mudilast ninapidi vedada.
Naine tellis 50 pitsakarpi, et oma mudilast ninapidi vedada. Foto: Tootja foto / www.amazon.com

Sotsiaalvõrgustikus Facebook oma kavalast võttest heietanud naine ei suutnud algul uskuda, et selline kavalus tõepoolest läbi võiks minna. Naise sõnul mööduvad õhtusöögid nende majas nüüd vaid naerusuul. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles