Viimase inimesena uusarenduseks müüdud tänaval elav naine keeldub lahkumast

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sally Pannell, kes keeldub oma kodutänavalt lahkumast.
Sally Pannell, kes keeldub oma kodutänavalt lahkumast. Foto: Plymouth Herald / SWNS.com/Scanpix

Naine, kes viimase inimesena elab arendajale müüdud tänavas, keeldub sealt lahkumast, sest ta pole lihtsalt nõus, et tema kodutänavale uusarendused kerkivad.

50-aastane koristaja Sally Pannell elab Suurbritannias Devonis viimase inimesena oma inimtühjas kodutänavas, sest ta ei taha leppida, et tema kodu asemele kerkib uusarendus, vahendab Daily Mail.

Selles tänavas on 795 hüljatud kodu, mille asemele peaks kerkima 143 uut, modernset ja igati kaasaegset maja. Hiljuti sai naine ametliku käskkirja, mis kohustab teda märtsi lõpuks välja kolima, kuid Pannell ei taha seda teha.

Pannelli kodu.
Pannelli kodu. Foto: Plymouth Herald / SWNS.com/Plymouth Herald / SWNS.com

«Ma saan aru, et kõik need majad võetakse maha ja mul pole valikut. Aga ma tahan, et mulle antaks nii palju aega kui ma vajan, et leida täpselt oma vajadustele vastav kodu,» ütleb naine.

Ta ei taha leppida pakutavate asenduspindadega, sest väikeettevõtjana on naisele tema enda sõnul äärmiselt oluline, et ta jääks oma kodulinna Plymouthi südamesse, vastasel juhul kannatab tema sissetulek.

Pannell ütleb, et üksi on naabruskonnas kahtlemata hirmus elada, aga ta ei taha kehva asenduskoduga leppida.
Pannell ütleb, et üksi on naabruskonnas kahtlemata hirmus elada, aga ta ei taha kehva asenduskoduga leppida. Foto: Plymouth Herald / SWNS.com/Plymouth Herald / SWNS.com

Naine ütleb, et siiani on talle pakutud täiesti kõlbmatuid elamispindu ja ta ei kavatse nendega leppida. 

Arendaja esindaja kinnitab, et saab naise murest aru, kuid igavesti nad oodata ei saa. «Teeme kõik endast oleneva, et märtsi lõpuks leida talle kodu, mis talle sobib,» seisab vastuses järelpärimisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles