Kodumaine plaadivalik pakub hämmastavaid kaasaegseid lahendusi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellised metallikimitatsiooniga plaadid sobivad suurepäraselt praegu nii menuka industriaalsuunaga sisekujunduses.
Sellised metallikimitatsiooniga plaadid sobivad suurepäraselt praegu nii menuka industriaalsuunaga sisekujunduses. Foto: ttaru.com

Koju uusi keraamilisi plaate hankima minnes tabab paljusid üllatus: kaupa on ühtäkki tekkinud nii palju, et silme eest võtab kirjuks ja raske on valikut teha, kui igatsed ajatut klassikat või tahad olla eriti moodne.

Plaadipunktiga koostööd tegev sisearhitekt Külli Salum ütleb, et väga menukad on suured mõõdud ja kivimustritega pinnad, pisikesed mosaiikplaadid mitte nii väga. «Mida vähem vuuke, seda parem. Mosaiike ei taheta praegu kasutada just liigsete vuugivahede pärast, kuna nende puhtana hoidmisega tuleb rohkem vaeva näha,» sõnab ta.

Et nüüdisaegne digiprint-tehnoloogia suudab plaadipinnale printida paremini kui kunagi varem, on sellised lahendused väga populaarsed. Eriti palju lastakse teha näiteks puiduimitatsioone, mis näivad sageli nii ehtsad, et palja silmaga ongi võimatu vahet teha, on see ehtne puit või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles