IKEA palavalt armastatud toode võeti tulise protestilaine järel tagasi tootmisse

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA kaupluse sisevaade.
IKEA kaupluse sisevaade. Foto: Pochuyev Mikhail/TASS/Scanpix

Kui IKEA otsustas ühel hetkel loobuda oma populaarse minikummuti tootmisest, pahandasid kliendid niivõrd, et tohutu surve peale on see mööblihiiu kauplustes jälle saadaval.

Moppe-nimeline minikummut, mis ideaalne erinevate pisikeste vidinate hoidmiseks nii kabinetis, lastetoas kui ka buduaaris, on ahvatlev, sest on valmistatud vineerist ja maksab kõigest umbkaudu 17 eurot. Pole ime, et see praktiline ese inimestele südamesse puges.

Ja pole ka ime, et kui IKEA ühel hetkel otsustas selle tootmisest loobuda, pahandasid kliendid väga. Protestilaine paisus nii suureks, et mööblitootja otsustas oma klientidele vastu tulla ja paljude ruumide organiseerija jälle tootmisse võtta. 

Nagu paljusid teisi IKEA esemeid saab igaüks ka seda toodet isikupärasemaks muuta. Vaatamegi siinkohal Instagramist, mida inimesed oma Moppega ette võtnud on.

 

A post shared by Justyna (@iam_dzasti) on

 

A post shared by IKEA Indonesia (@ikea_id) on

 

A post shared by s U s a N (@2boxdetail) on

 

A post shared by @ostseekind_steph on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles