Fotod: trendikas korter Nõmme mändide all pakub vaikust ja meelerahu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Vaikust armastavatel inimestel tasub alati Nõmme metsade vahele piiluda. Ideaalse elupaigana tuntud piirkonnas ootab ostjat taas üks omanäoline korter.

Läbi kahe korruse paiknev korter on kahtlemata maitsekalt viimistletud ning veelgi trendikamalt kujundatud. Privaatne elukeskkond asub südalinnast täpselt õigel kaugusel - kortermaja on piisavalt eemal suurtest teedest, samas on kõik eluks vajalik mugavalt käe-jala juures.

Foto: KV.EE

Rustikaalse hõnguga korteris on iga viimistlusdetail põhjalikult läbi mõeldud. Tubades on pilgupüüdjaiks kõikide tubade täispuidust eritellimusmööbel, aga ka oskuslikult valitud valgustid ja sisustuselemendid. Kirsiks tordil on korteri katuseterass, mis on väidetavalt üks piirkonna suurimaid. 

Foto: KV.EE

Päikeselise ning valgusrikka korteri põrandaid katab kvaliteetne puitparkett. Kortermajal on lisaks ka ökonoomne gaasiküte, ruumipõhiselt reguleeritav vesi-põrandaküte ning autonoomse soojustagastusega ventilatsioonisüsteem.

Foto: KV.EE

Maitsekalt viimistletud korteri hinnas on köögimööbel koos integreeritud köögitehnikaga, lisaks ka sisseehitatud garderoobikapid. Ülejäänud mööbel jääb korterisse kokkuleppel omanikuga. Korteri juurde kuulub lisaks ka kaks parkimiskohta - üks neist maa-aluses garaažis ning teine sisehoovis.

Foto: KV.EE

Uuri kodust Nõmmeliival veidi lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles