Enne ja pärast: räämas magamistoast saab üsna hullumeelne ruum

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: jungalow.com

Kui mõnusa majakese omanik Justina mehega magamistoa tegemise kallale asus, oli juba ette teada, et sellest saab üks üsna julge ruum. Nii hullumeelset tulemust ei kavandanud aga nad ka esialgu ise.

Esialgu oli tegemist ühe räämas valge ruumiga, mille põrandat kattis täies ulatuses vaipkate. Justina teadis, et sellesse tuppa on vaja ära pigistada magamistuba, vannituba ja walk-in-garderoob. Selleks tuli pea korralikult tööle panna, sest ruum oli väike.

Foto: jungalow.com

Avaruse lisamiseks sai tuba kahepoolsed uksed, mis viivad otse tagaaeda, ja kasvuhooneakna - akna, millel kasvatada arvukalt palju valgust vajavaid taimi. See lisas toale visuaalselt hulga avarust juurde.

Koostöös mehe ja ehitajaga mahutati tuppa ära ka nii pesuruum kui garderoob.

Foto: jungalow.com
Vannituba.
Vannituba. Foto: jungalow.com

Mis puudutab sisekujundust, siis selle kohta teadis Justina kohe algusest peale, et tagasi ta end siin ei hoia. Nii ka läks. Julge kuldse palmimustriga tapeet võistleb värviliste tekstiilidega, vannitoas avaneb täielik troopika.

Pilt on kirju, väga kirju, aga väga lahe ja stiilipuhas.

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles