Elustiiliguru Martha Stewart jätab märjad rõivad üleöö pesumasinasse vaid ühel tingimusel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martha Stewart.
Martha Stewart. Foto: BFA/David X Prutting/BFAnyc/Sipa USA

Majapidamiskuningannal Martha Stewartil on ilmselt igaks probleemiks tagataskus lahendus olemas. Vaatame, millisel seisukohal on aga naine märgade riiete üleöö pesumasinasse jätmise osas.

Stewarti sõnul ei tähenda üheks ööks pesumasinasse kuivama jäetud rõivad tingimata veel viimsepäeva tulekut, vahendab apartmenttherapy.com.

«Ma leian, et selles ei ole mitte midagi hullu. Kui rõivad hommikul ärgates kohe kuivatisse panna, peaks kõik veel kombes olema, peaasi, et inimesed neid nädalateks pesumasina trumlisse ei unustaks, » mainis Stewart.

Stewart soovitab esmalt üleöö kuivanud rõivad üle nuusutada - ebameeldivate lõhnade korral soovitab asjatundja need lihtsalt uuesti pessu panna, et vältida hallituse ja bakterite levikut. Stewart manitseb, et inimesed ei laseks sellisel praktikal harjumuspäraseks kujuneda. Lõppkokkuvõttes tehakse lihtsalt karuteene nii oma rõivastele kui pesumasinale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles