Galerii: põhjamaiselt trendikas pesa võlub uhke inglise aiaga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna külje all uut omanikku ootav eramaja paistab silma oma erakordselt kauni ja läbimõeldud haljastuse poolest. 

Avaral ja kauni haljastusega krundil paiknev elumaja paistab silma oma karge Skandinaavia stiili ja romantiliselt looduslähedase aiaga. Endisesse suvilarajooni kerkinud maja paikneb Tallinna piirist vaid 15 kilomeetri kaugusel. Mis veelgi enam – Vääna-Jõesuu supelrand on vaid kiviviske kaugusel.

Kahekorruseline kauni siluetiga elamu püüab pilke oma põhjamaiselt vaoshoitud ja karge interjööriga. Majas on nii kamina- kui elektriküte. Alumise korruse sauna eesruumis ja elutoas paiknevad kaminad annavad lõõride kaudu soojust ka teise korruse tubadesse. Elektriga kütmiseks on mõlemal korrusel õliradiaatorid ja põrandaküte.

Hooviala jaguneb sellel kinnistul aga mõtteliselt kaheks – sissesõidu kõrval paiknevaks eesõuks ning maja taha ja lõunaküljele rajatud mitmekesiseks iluaiaks.

Kaunis tagaaias kasvavad suure hoole ja armastusega istutatud elupuudm, jaapani mänd, ungari sirel, erinevad viljapuud ja –põõsad ning rohkelt mitmenäolisi püsikuid. Terrassil istudes pakuvad seevastu rohket silmailu aias laiuvad roosipeenrad ja uhke inglise aed.

Rohkem infot saad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles