Fotod: väärikas korter Kalamaja südames paistab silma põneva soklikorrusega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Esinduslikus viietoalises korteris Kalamajas kohtuvad uus ja vana. Lisaks trendikale interjöörile on selles läbi kahe korruse kulgevas korteris ka helikindel muusikastuudio ja kodune spaa.

Kalamajas asuv korterelamu ehitati eelmise sajandi alguses toonase Tallinna linnapea Voldemar Lenderi projekti alusel. Tänaseks täielikult renoveeritud kortermajas on säilitatud hoone esialgne ilme ja ajalooline hõng.

Foto: KV.EE

Müügisoleva korteri uhkuseks on kahtlemata suur valgusrikas köök. Toa muudab veelgi helgemaks oskuslik mööblivalik ja hele põrand. Rohkelt hoiustamisvõimalusi pakkuv köök on iga kodukoka ja pagari unistus.

Foto: KV.EE

Perekorteri siseviimistluses on kasutatud ainult looduslikke materjale - seintes on bambusmatt, põrandatel naturaalne laudis. 163-ruutmeetrises korteris on silmas peetud sada aastat tagasi ehitatud hoonete eripära.

Foto: KV.EE

Suursuguse korteri soklikorrusel saab aga näiteks saunamõnusid ning kodust spaapuhkust nautida. Ühest soklikorruse toast on seevastu helikindel muusikastuudio tehtud, kus naabreid segamata pillimängu või laulmist harjutada.

Foto: KV.EE

Praktiliselt lahendatud soklikorruselt leiab lisaks ka majapidamisruumi, mahuka garderoobi, panipaigana kasutatava trepialuse ja kaks eraldi tuba. 

Foto: KV.EE

Uuri Kalamaja pärli kohta rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles