Kolme lapse ema ajab laste kunstiteostega tulusat miljoniäri

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pereema tulus äri.
Pereema tulus äri. Foto: Pexels / CC0 Licence

Pereema Emma McNeilly on püsti pannud tulusa käterätikute, kandekottide ning köögipõllede äri. Ettevõtjast ema võlgneb oma edu eeskätt lastele, vahendab dailymail.co.uk.

Sidneyst pärit pereema alustas oma äriga juba aastal 2000. Heategevuslikul eesmärgil loodud ettevõtte on aga tänaseks päevaks tõusnud tulusaks miljoniäriks.

Kogukonna hüvanguks raha kogunud naine soovis paindlikku ettevõtet, mis võimaldaks leida kuldse kesktee töökohustuste ja laste kasvatamise vahel. Leidlik naine otsustas, et hakkab maiustuste ja tarbetute nipsasjade asemel hoopis mälestusi ja emotsioone müüma.

Selleks kaasaski naine mitmed lähikonnas olevad haridusasutused, kes olid nõus annetama laste valminud kunstiteoseid. McNeilly sõnul ei teeni 18 aastat tagasi loodud ettevõtte tänasel päeval tulu mitte ainult talle, vaid ka kõikidele kaasosalistele.  

«Esiteks, neid heategevusprojekte on lihtne algatada ning üllataval kombel teenivad need ka tohutuid summasid. Vanemad on valminud toodetest vaimustuses ning laste rõõm on otsatu, kui näevad oma kätetööd valminud tootel,» sõnas McNeilly.

Naise koostööpartnerite arv on tänaseks üle tuhande, teenides talle isiklikult enam kui miljon dollarit aastas. Teenitud summad ei ole McNeilly sõnul aga võrreldavad võimalusega oma kogukonna ellu panustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles