Kallis sisevärv ei ole oma hinda väärt, kui kasutada odavat värvipintslit

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvipintsli valikul tuleb äärmiselt hoolas olla.
Värvipintsli valikul tuleb äärmiselt hoolas olla. Foto: Pexels / CC0 Licence

Värvimistööd eeldavad täpsust ja head silma. Kas teadsid, et värvi ja värvipintsli valikul on ka teatud nüansid, millele tähelepanu pöörata?

Värvitooni valiku kõrval jätavad inimesed tihtipeale tähelepanuta soetatud tarvikud. Odavad pintslid võivad aga näiteks ka kõige kvaliteetsema värvi puhul pettumuse valmistada. 

Küll aga, kui soetada kvaliteetsed värvipintslid ning mõnevõrra odavama sisevärvi, võib tulemus sellegipoolest laitmatu jääda. Korralike värvipintslite korral võib asjatundjate sõnul ükskõik kui odavat sisevärvi soetada, heakvaliteedilise pintsli töötulemused jäävad kahtlemata veatud, vahendab housebeautiful.co.uk.

Pintslite pealt kokku hoides võib aga kallihinnalised kvaliteetvärvid sootuks unustada. Täislikku viimistlust taga ajades tuleb võtta see vaeva ja investeerida ka veidi kallimatesse tarvikutesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles