Menukas sisustusnõuanne rikkus naise köögi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Oleme meiegi tihti panipaikade puuduses köögiomanikele soovitanud nutikat lahendust, mille abil kööki ruumi juurde saada. Üks naine ütleb aga, et see soovitus rikkus tema köögi.

Köögiportaali The Kitchn toimetaja Lisa tunnistab, et on ka ise seda nippi lugejatele mitu korda soovitanud, kuid nüüd, olles selle omal nahal, õigupoolest oma köögis järele proovinud, tahab ta kõigi nende inimeste ees vabandada, kes tema varasematest kirjatükkidest innustust on saanud ja samuti seda proovida otsustanud. 

Tegemist on lahendusega, kus kapiuste siseküljed pikitakse konkse täis, et riputada nende külge köögikraami, millele mujal kohta ei ole. Näiteks on see väidetavalt suurepärane koht mõõtelusikatele.

Lisa proovis nipi õhinaga köögis järele, kuid järgmisel hommikul kapist hooga segamiskaussi võttes tõmbas ta kapiukse järsult lahti ja kolin, mille ukse küljes rippuvad lusikad tekitasid, ehmatas ta poolsurnuks. Naine polnud arvestanud, et vaid ühest servast kinnitatud lusikad ukse küljes liiguvad ja seetõttu tuleks ust avada aeglaselt ja rahulikult või siis jätta endale meelde, et need kolisevad.

Kui Lisa ja tema mees umbes nädalajagu kappe avades šoki saanud olid, otsustasid nad lusikad ja konksud maha võtta. Lisa ei soovita seda nippi enam mitte kellelegi.

Kas kasutad oma köögis seda nippi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles