Aastaks impulssostudest loobunud naine ei pea enam palgapäevast palgapäevani elama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas sina suudaksid oma ostlemistuhinat vaigistada?
Kas sina suudaksid oma ostlemistuhinat vaigistada? Foto: Pexels / CC0 Licence

Cait Flanders on ilmselt eeskujuks paljudele. Aastaks mõttetutest ostudest loobunud naine säästis raha ning sai hädavajaliku õppetunni terveks eluks, vahendab dailymail.co.uk. 

Rahaprobleemide küüsis olnud Flanders elas vanasti palgapäevast palgapäevani, teinekord pidi isegi enne järgmist palgapäeva sente lugema hakkama. Sealjuures oli naine veendumusel, et just asjad peegeldavad tema isiksust ja vaimu. Uusaastalubadused oli toona miski, millest naine suurt lugu ei pidanud, kuni ise lõpuks ühe lubaduse oma südameasjaks muutis.

Naine otsustas esmalt vaid aastaks loobuda üleliigsete esemete muretsemisest. Aastast kujunes kaks ning enam ei lähe kaua, kui ka see kolmas aastaring täis saab.

Selle aja jooksul on naine säästnud enam kui 19 000 eurot ning loobunud 70 protsendist asjadest, millest varem oli kole raske lahti öelda. Ent mis kõige tähtsam - Cait mõistis kuivõrd tähtsusetud ja tühised asjad tegelikult on. Mateeriat ei saa naise sõnul edu aluseks lugeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles