Fotod: halbade lahendustega kodu saab uue võimaluse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: blog.sweeten.com

Kui kodu on arhitektuuriliselt suurepäraselt lahendatud, tuleb selle sisustamisel olla osav, et kõik, mida kodul pakkuda, saaks hästi esile toodud. Selle korteri uus omanik tuli ülesandega hästi toime.

New Yorgis asuv sõjaeelne suurte akendega loft-tüüpi korter on tulvil naturaalset valgust. Kohati kuni viie meetri kõrgusel asuvad laed muudavad kodu aga üsna nõudlikuks, sest ükskõik, kuidas sa seda sisustad, meeles tuleb pidada, et mööbel avaras ruumis visuaalselt kaotsi ei läheks. Sweeteni blogi näitab, kuidas seda teha.

Foto: blog.sweeten.com
Foto: blog.sweeten.com

Uue omaniku kätte jõudes oli korter küll heas seisus, aga vajas hädasti ümberkujundamist ja osalist remonti, et maksimaalselt särada. Omaniku südameasjaks oli, et kui ta on lõpetanud, näeks kõik välja nii hea kui võimalik. 

Foto: blog.sweeten.com
Foto: blog.sweeten.com

Peamiselt tuli selleks valida täiesti uus sisustus. Valituks osutus kaasaegne, lihtsa ja lakoonilise joonega ning peamiselt heledates toonides mööbel, mis ei oleks väga nõudlik ega hakkaks korteri peamise ehte, suurte akendega, kuidagi võistlema. 

Tulemus on meie hinnangul suurepärane. Kuida tundub?

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles